Petrov konak – poseduje dva apartmanа, „ Aleksandra“ i „Petar“ koji se nalaze u mirnom delu sela Neresnica. Udaljeni su samo 3 km od Kučeva. Apartman „Aleksandra“ raspolaže ležajnim kapacitetima za četiri osobe, dok apartman „Petar“ ima smeštajni kapacitet za tri osobe. Oba apartmana poseduju zasebno kupatilo, izlaz na terasu, modernu i potpuno opremljenu kuhinju sa sudo mašinom, trpezariju, televizor, WI-FI, klima uređaj i parno grejanje. Dele zajedničko dvorište koje ima pogled na prelepe prirodne predele , cvetne livade , oranice i šume .

Telefon: 064/54-65-590; 064/64-91-395


Seosko domaćinstvo „ Kod Fraćeta“ –  Autentičan objekat od zidanih cigli odiše etno duhom i domaćinskom atmosferom , smeštajni kapaćiteti su predviđeni za šest osoba. Domaćinstvo se nalazi u blizini Kučeva na putu za manastir Tumane, u selu Zelenik. Pored odmora „ Kod Fraćeta „ možete uživati u tradicionalnoj kuhinji naših predaka, probati vlaški kacamak , vlašku proju , homoljski sir, homoljsko pečenje i jela spremljena pod sačem.

Telefon: +381 63 8007499

E-mail: sladjanbpetrovic@gmail.com


Domaćinstvo „Jovanović“ – U svojoj ponudi ima noćenje i odmor u sklopu domaćinstva u sobi sa francuskim ležajem i kupatilom, dvokrevetnoj sobi ili jednokrevetnoj sobi. Takođe u sklopu objekta postoji moderna kuhinja sa kaminom gde se pripremaju jela na starinski i tradicionalan način .

Domaćin vas može provozati čezama ili fijakerom u obilasku bliže okoline. A takođe postoji i mogućnost učenja jahanja konja za one odvažnije i iznajmljivanje konja za samostalno jahanje za poznavaoce i ljubitelje.

Da bi doživljaj bio potpun gosti se mogu odlučiti i za boravak i odmor u brvnari u šumi sa sređenim prostorom za pripremu roštilja i stolom za 6 osoba, gde možete sa društvom organizovati sebi prijatan ručak ili večeru.

Telefon: +381637489746

E-mail: andrelan1955@gmail.com


Restoran “Suva reka”

Nalazi se na samo 7km od Kučeva u klisuri Bukovske reke.

Rezervacije: 012 670 523 – 063 83 98 121


Vinogradi Zorana Pupazića “Dve parcele”

Selo Neresnica

Kontakt: 062/9601469