Туристичка организација Кучево

Угоститељство

Хотел “Рудник”

Развоју туризма у општини Кучево значајно  доприноси хотел ”Рудник”, који је категорисан са три звездице и који се налази у центру Кучева. Хотел је савременог архитектонског изгледа, недавно реновиран и са пуно функционалних садржаја. Хотел располаже са 150 лежајева у једнокреветним, двокреветним и трокреветним и четворокреветним собама. Такође, хотел има и два апартмана. Свака соба има купатило, бежични интернет, кабловску телевизију и телефон. Собе имају леп поглед на град и околину.

Хотел 'Рудник'

Хотел има ресторан са капацитетом од 600 места погодан за организовање свих врсте прослава, банкета и коктела.

У склопу хотела су и полуолимпијски затворени базен, финска сауна  и фитнес центар. У целини, хотел ’’Рудник’’ пружа све услове за комфоран боравак гостију.

С обзиром да у Кучеву постоји спортска хала и низ терена за мале и велике спортове, хотел је оријентисан ка спортском туризму и има репутацију доброг домаћина бројним спортским екипама које долазе на припреме.

Хотел ”Рудник” је удаљен од Београда 130 км.

Контакт: Хотел ”Рудник”, Кучево

Тел: 012/852 – 266

За више информација посетите: www.hotelrudnik.com

Кафана са преноћиштем “Шумадија”

Кафана са преноћиштем ”Шумадија” позната је по широком избору квалитетних куваних јела по приступачним ценама. Објекат располаже са 25 лежаја у 8  двокреветних и трокреветних соба и 2 апартмана.

Контакт: Кафана са преноћиштем ”Шумадија”, Кучево

Телефон: 012/ 851-871

Ресторани и кафићи

У Кучеву постоји неколико ресторана у којима се припремају, између осталог, и традиционална јела хомољског краја. Посебно су познати: ’’Хомољски мотиви’’, ’’Подрум’’, ’’Ширка’’, ”Буренце” и ’’Гурман’’.

Такође, у граду постоје и бројни кафе барови (”Дионис”, ”Sky” , ”Планет”, ”Зеро”, ”Наша прича”, ”ТАК” ), пицерије, посластичарнице (”Стефан”).