Ново радно време Туристичког Информативног центра у Кучеву

Туристички информативни центар у Кучеву од 23.11.2021. ради по измeњеном радном времену од уторка до недеље од 08:00 – 18:00, док је понедељак нерадни дан.

Туристички информативни центар Кучево налази се на централном градском тргу.

Гости Кучева овде могу добити све потребне туристичке и сервисне информације о граду, општини, манифестацијама и актуелним догађајима.

На располагању је бесплатан промо материјал, туристичке карте и брошуре, а са целокупном лепезом туристичке понуде општине се могу информисати и преко интерактивне туристичке табле, на више језика.

Запослени у ТИЦ Кучево ће посетиоцима пружити додатне информације о могућим излетима, локалитетима, смештају и гастрономској понуди, панорамским обиласцима и шетачким турама. У овом инфо центру налази се и део са сувенирском понудом као и литературом о Кучеву, пећинама и манифестацијама који ће туристима приближити традицију, дух, и културу наше општине и пружити им задовољство да понесу сувенир као подсетник на лепе тренутке проведене у Кучеву.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

ИСТРАЖИТЕ ВИШЕ

ОБИЛАЗАК ПЕЋИНЕ У ЗИМСКОМ ПЕРИОДУ

Посете пећини „Равништарка“, могуће су суботом и недељом у терминима од 11:00; 13:00; 15:00; 17:00 часова, радним данима уз обавезну претходну најаву или 24 сата