Сениор тура

У срцу Хомољских планина, на свега 130 км од Београда налази се мала и мирна варош Кучево. Варошица се налази у плодној Звишкој котлини на контакту јужних обронака Звишких планина и северних обронака Хомољских планина. Ретко очувана природа која га са свих страна окружује, као да га чува од лоших утицаја цивилизације. Река Пек, која протиче кроз Кучево једна је од најзлатоноснијих река Европе и представља заштитни знак овог града.

У самом центру Кучева смештен је Хотел „Рудник”. Бисер хотела је спортско рекреативни део који обухвата полуолимпијски затворени базен, теретану, сауну и хидромасажу, а на само пет минута лагане шетње од хотела, налазе се објекти за припрему свих категорија спортиста. У околини Кучева има и терена погодних за лов и риболов. На пола сата угодне вожње од Кучева асфалтним путем кроз нетакнуту природу Хомољских планина, налазе се идеална места за целодневне излете пећине Церемошња и Равништарка.

1.ДАН . Долазак у Кучево и смештај у хотел “Рудник “ у Кучеву. Ручак.Слободно време за индивидуалне активности или за коришћење неких од садржаја хотела ( полуолимпијски затворен базен,теретана, фискултурна сала,сауна). Препорука је да прошетате пешачком стазом до Видиковца са кога се пружа поглед на цео град или да се одлучите за мало активнију шетњу до излетишта Ђула са висином од 546 м.н.в. и стазу са прелепим погледом на Кучево, а на врху се пружа поглед према Костолцу, док при ведром дану поглед сеже и до Београдског Авалског торња . Вечера. Ноћење.

Прогром не обухвата:

  • превоз
  • улазница за пећину Равниште- цена улазнице износи 250,00 дин по особи
  • коришћење сауне- по особи 800,00 дин
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

ИСТРАЖИТЕ ВИШЕ