Договорена сарадња са агенцијом Виктор турс

Виктор турс, једна од већих и познатијих рецептивних туристичких агенција одазвала се позиву Туристичке организације Кучево и изразила жељу да уврсти нашу општину и њене туристичке атракције у своју понуду. ТО Кучево иницирало је посету Михајла Јовановића ,сувласника и директора агенције Виктор турс. Прва станица из Београда преко Голубачког града и манастира Тумане била је дестилерија и винарија „Пруна“ где се уверио у преданост, умеће и традицију прављења квалитетне ракије и вина који су у стању да задовоље и најизбирљивије потрошаче. Након тога у Центру за културу кратку презентацију нашем госту одржала је Невенка Гордић Ташић и представила тренутне поставке слика у Завичајној и Галерији савремене уметности.

Састанак је одржан у хотелу „Рудник“, највећем и најопремљенијем угоститељском објекту у нашој општини, где нас је дочекала Невенка Рајић и уверила у сјајно гостопримство и предусретљивост. Представљена је целокупна понуда хотела, од апартмана и соба, свечаних сала за догађаје до спа и велнес центра. После састанка смо се упутили ка реци Пек и месту предвиђеном за традиционално испирање злата, да бисмо потом продужили на видиковац „Јелена стена“.

Обилазак природних туристичких атракција није могао проћи без посете обе пећине, Церемошње и Равништарке, где се наш гост уверио у лепоте ових крашких бисера и указао на велики потенцијал наше општине за спелеолошки туризам. Истакао је да традиција, етно наслеђе и аутентичаност поред природних лепота највише привлачи иностране туристе. С обзиром да подручје наше општине обилује таквим елементима ми видимо себе као активног конкурента на овом тржишту. Договорили смо да страни туристи који у Србији одседају неколико дана, након Голупца и Тумана посете нашу општину и ту се задрже што дуже како би у потпуности сагледали лепоте нашег краја. Савете г. Јовановића ћемо уважити и покушати да имплементирамо у наредном периоду, како бисмо што више оплеменили понуду, квалитетно је представили туристима, и самим тим били конкурентнији на страном а и домаћем туристичком тржишту. Надамо се да ће наши туристички потенцијали у што већој мери бити заступљени у понудама ове агенције , и бити препознати као атрактивни на туристичком тржишту.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn